NEW BRAND MARIE STELLA MARIS


Wie is Marie Stella Maris?
Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten zij zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, draagt Marie Stella Maris een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

De founders en hun inspiratie
Het begon bij Patrick Munsters; na een succesvolle carrière in de mode-industrie wilde hij mensen inspireren om bewuster (en socialer) te consumeren. Toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen een mensenrecht verklaarden, raakte Patrick geïnspireerd. Een jaar later richtte hij, samen met business partner en co-founder Carel Neuberg, de social enterprise Marie-Stella-Maris op om een structurele bijdrage te kunnen leveren aan het verlichten de wereldwijde waterproblematiek.Waarom mineraalwater- en verzorgingsproducten?
Water, sanitatie en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-Stella-Maris. Om toegang tot schoon drinkwater te realiseren, is het van belang om naast het water ook aandacht te besteden aan sanitaire voorzieningen en hygiëne. Deze directe link tussen schoon drinkwater en hygiëne heeft Marie-Stella-Maris in 2014 geïnspireerd om naast natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.

De verzorgingsproducten
In een aantal spannende geuren biedt Marie-Stella-Maris natuurlijke verzorgingsproducten. De collectie is vooral gericht op het hydrateren, voeden en herstellen van de huid. Ook bieden ze een aantal huisparfums aan voor een unieke geurbeleving in huis. Zoals een verfrissend linnenwater, een selectie luxe geurkaarsen en onze bestverkopende aromatische roomspray.Marie-Stella-Maris streeft ernaar om zo natuurlijk mogelijk te zijn; dit betekent dat al de verzorgingsproducten bestaan uit 90-100% natuurlijke ingrediënten. Voor alles wat de natuur ons niet kan bieden, zoeken ze een veilig en verantwoord alternatief. De verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris worden in Zweden gemaakt en bevatten veelal natuurlijke botanische ingrediënten zoals: • Sheaboter • Cacaoboter • Jojobaolie • Zoete amandelolie • Kokosolie

✓ Dermatologisch getest & vrij van parabenen
Alle producten zijn dermatologisch getest. En natuurlijk testen zij de ingrediënten of producten niet op dieren. Ook zijn alle producten zijn vrij van: parabenen, siliconen, lauryl sulfaat, kunstmatige kleur- en geurstoffen, petrochemische chemicaliën, glycolen, TEA en DEA.'Care for Water' - Hoe jouw aankoop bijdraagt aan schoon drinkwater
1. Jij koopt & draagt bij Voor elk Marie-Stella-Maris product dat jij koopt, komt er een vast bedrag ten goede van schoon drinkwater projecten. Bij onze verzorgingsproducten geldt een bijdrage van 1 euro per product. Voor het mineraalwater geldt een bijdrage van 5 cent per liter.

2. Wij berekenen & doneren Elke maand berekenen wij zorgvuldig de totale bijdrage van alle producten die zijn verkocht. Dit bedrag wordt direct gestort op de Marie-Stella-Maris Foundation.

3. Samen maken wij het verschil Dankzij jouw bijdrage, samen met die van anderen maken wij het verschil. Met de 9 ondersteunde schoon drinkwater projecten helpen we gezamenlijk al meer dan 18.000 mensen aan toegang tot schoon drinkwater.WITH LOVE