MOSCOW FW17

THE INSPIRATION

De fall winter 2017 collectie van Moscow is gebaseerd op drie thema’s:

SLOW DOWN
REALITY CHECK
THE NEW UTOPIA

In deze collectie zijn de volgende elementen terug te vinden: zachte vormen, mistige aardetinten, serene neutrale tonen, ‘moody’ burgundy en donkergroene schakeringen. Een verscheidenheid aan texturen, strepen en tonale prints zijn verweven met luxe melange garens, technische jerseys, ‘casual shirting’ en lichtgewicht wollen breisels. Eenvoudige doordachte vormen maken een verfijnd doch stoer silhouet. ‘Natural sense of style’ voor een onbevangen winterse look.BASIS FW17
Deze winter zijn er weer vier prachtige nieuwe seizoenskleuren. In deze seizoenskleuren hebben wij het bekende lange singlet, de 16.05L en het middel lange singlet, de 16.05M. Daarnaast verkopen wij ook de legging, de 16.03 en een basisrok, de 16.08 in de seizoenskleuren. Om je set helemaal af te maken kun je je basisset combineren met een basissjaal, de 16.21 of een lange mouwen T-shirt, de 16.02L.

DARK BURGUNDY
DARK PINE
ANTRA BLACK
AGED SAGEWINTERJASSEN FW17
Naast de hoofdcollecties brengt MOSCOW ieder seizoen een gerenomeerde jassencollectie, met uitgewerkte ‘key pieces’ zoals de a-symmetrische down coat, de biker en de parka. De MOSCOW jassen zijn een begrip en niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Voor de Fall Winter 2017 is de jassen collectie weer uitgebreid met nieuwe modellen en kwaliteiten: zoals de softshell regenjas, een lange bomber in wol/nylon combo, een lange lichtgewicht packable down coat, e.a. Altijd een ruime keus in kort of lang, vrouwelijk of stoerder, allemaal in het MOSCOW handschrift. De dons jassen hebben een luxe dons vulling. Daarnaast zijn er ook jassen met een premium silk touch vulling.


WITH LOVE