BE UNEXPECTED | OR SIMPLE NEVER REGULAR

WAT BEGON ALS EEN SPONTAAN IDEE WERD AL SNEL SERIOUS BUSINESS. IN 2007 LANCEERDE 10DAYS HAAR EERSTE COLLECTIE BESTAANDE UIT 15 STYLES IN 3 KLEUREN. DIT IDEE GROEIDE UIT TOT EEN GELIEFD EN VEELZIJDIG FEEL GOOD MERK MET EEN EIGENZINNIG KARAKTER, ALTIJD ONE STEP AHEAD. HET MERK IS INHERENT GEWORDEN AAN EEN ALLROUND LIFESTYLE. 10DAYS IS MEER DAN EEN MODEMERK. 10DAYS IS EEN GEVOEL. EEN GEVOEL WAAR STEEDS MEER MENSEN BLIJ VAN WORDEN. VOOR 10DAYS LUIDT HET CREDO DAT SCHOONHEID VAN BINNEN ZIT, DIE ALLEEN ONDERSTREEPT HOEFT TE WORDEN MET BASIS KLEDING DIE PUUR IS. DAT IS WAT 10DAYS BENADRUKT MET HAAR COLLECTIES.

10DAYS RICHT ZICH NIET OP EEN BEPAALDE DOELGROEP, MAAR SPREEKT EEN SPECIFIEKE MINDSET AAN; FEEL GOOD, SPIRITUALITEIT EN SPORTIVITEIT. EEN GEVOEL EN LIFESTYLE DAT DOOR JONG EN OUD OMARMD WORDT. NO LIMITS. 10DAYS LOVES TO MAKE YOU SHINE!

MET HAAR CONSISTENTE STIJL CREËERT 10DAYS UNIEKE COLLECTIES DIE IN HET VERLENGDE VAN ELKAAR LIGGEN. DIT MAAKT COMBINEREN VAN VERSCHILLENDE SEIZOENEN MOGELIJK. DE COLLECTIES VULLEN ELKAAR AAN EN ZORGEN TELKENS VOOR EEN HERWAARDERING VAN EERDER AANGESCHAFTE STYLES EN VERRASSENDE CREATIEVE SETS. DE FOCUS LIGT HIERBIJ OP NATUURLIJKE MATERIALEN, FIJNE PASVORMEN, HOGE KWALITEIT, LANGE LEVENSDUUR EN ONVERWACHTE COMBINATIES EN DETAILS. FUN EN COMFORT ZIJN HIERBIJ ESSENTIEEL.

JAARLIJKS REIST HET DESIGNTEAM VAN 10DAYS DE WERELD ROND OM NIEUWE IDEEËN EN INSPIRATIE OP TE DOEN. VERVOLGENS WORDT DE CREATIEVE INPUT, GECOMBINEERD MET GLOBAAL GEORIËNTEERDE ASPECTEN EN MET VEEL LIEFDE EN POSITIVITEIT DOORVERTAALD NAAR NIEUWE ONTWERPEN IN DE DESIGN STUDIO IN AMSTERDAM. DE AUTHENTIEKE, NO-NONSENSE STIJL VAN 10DAYS KAN HET BEST OMSCHREVEN WORDEN ALS SIMPLISTISCH, STOER EN COMFORTABEL, MAAR TEGELIJKERTIJD VROUWELIJK.


HET GEHELE ASSORTIMENT VAN 10DAYS SLUIT AAN OP HET MOTTO: BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR. GEHEEL IN DEZE LIJN ONTWIKKELT 10DAYS DE VOLGENDE COLLECTIE:

10DAYS WOMEN | DEZE DAMESLIJN BESTAAT UIT TWEE HOOFDCOLLECTIES:, BESTAANDE UIT DE WINTER EN SUMMER COLLECTIES. DAARBIJ ONTWIKKELT HET MERK OOK TWEE TUSSENCOLLECTIES, NAMELIJK DE WINTERFLASH EN ZOMERFLASH COLLECTIES. DEZE FLASH COLLECTIES ZIJN KLEINERE TUSSENCOLLECTIES DIE PERFECT MET DE HOOFDCOLLECTIES TE COMBINEREN ZIJN, MAAR NET IETS MEER UITGESPROKEN DETAILS HEBBEN VOOR FEESTELIJKE GELEGENHEDEN. 10DAYS WOMEN VOERT DAARNAAST EEN NEVER OUT OF STOCK PROGRAMMA (NOOS) ONDER DE NAAM STOCK STYLES.

SPRING 2017

Shop de collectie hier!