• Gratis verzending in NL!
  • We love to help // 0715665361
  • App ons // 06 19480570

HI THERE! WELCOME AT THE OWN & CLUB WEBSHOP

HI THERE! WELCOME AT THE OWN & CLUB WEBSHOP

Tenue

13 Producten


Seen 13 of the 13 products

Tenue is opgericht door Menno van Meurs. Menno kwam erachter dat kleding steeds meer werd weggegooid. Er wordt meer en meer gekocht en mensen dragen hun kledingstuk maar één keer. Kleding gaat niet langer mee dan één seizoen en dat moet anders. Hij wil een merk neerzetten met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. De kleding moet lang mee gaan. 

BUY LESS, BUT BETTER!

Als een klein jongetje groeide Menno's liefde voor denim. Hij vond een doos kleding van zijn ouders uit de jaren 60 en 70. Zijn vaders oude denim jas trok gelijk zijn aandacht. Ook al was het jack erg oud, de conditie was erg goed. Hij was in uitstekende conditie en was al die tijd intact gebleven. Menno wist gelijk dat deze spijkerjas speciaal was. Sindsdien draait Menno's leven om denim. Zijn eerste baantje was in een denim winkel en zijn eerste salaris ging naar een jeans die hij elke dag droeg. In 2008 opende hij zijn eigen denim store in Amsterdam, Tenue de Nimes. Toen Menno erachter kwam dat jeans ook onderdeel werden van fast fashion en niet meer voor kwaliteit stonden werd hij geïnspireerd om een eigen merk te beginnen. Het was tijd voor verandering en zo is zijn eigen denim merk Tenue ontstaan.

Thinking of denim and clothing in this way puts a smile back on our faces. We sincerely hope it will do the same for you too.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0